Vass Enikő

Vass Enikő

IT-szakújságíró


Kommunikációs szakember, IT-szakújságíró, a Menedzser Praxis állandó szakértője.

 

Rendszeresen és kiemelt terjedelemben publikál a Menedzser Praxis havi megjelenésű nyomtatott és online kiadványaiban, termékeiben. Széles tematikust kört átfogó publikációi elsősorban a munkahelyi digitalizáció, digitális adatvédelem témaköreit érintik, de magukban foglalják a munkahelyi kapcsolatrendszerek, szervezeti pszichológia kérdésköreit is.

 

Írásaiban, cikkeiben kiemelt figyelemmel és terjedelemben szemlézi a munkahelyi pszichológia dinamikusan fejlődő módszertanának aktuális trendjeit is.

  • Cikkeket és magyarázatokat ír
  • Irat- és szabályzatmintákat készít

Válogatott cikkei

Bár a kormányzati kommunikáció szintjén kiemelt figyelmet kapott a mezőgazdaság és a hatékonyságot segítő digitális eszközök, a pénzügyi források és a szakképzett munkaerő hiánya miatt a gazdák csak álmodni mernek az ágazatot segítő digitális megoldásokról. Pedig ezek a technológiák nemcsak növelik a profitot, hanem a környezetet is kímélik.
Noha nemzeti szinten kiemelt figyelmet kapott a mezőgazdaság és a hatékonyságát segítő digi-tális megoldások, a pénzügyi források és a szakképzett munkaerő hiánya miatt a gazdák csak álmodni mernek a mezőgazdaságot hatékonyabbá átalakító digitális megoldásokról. Pedig ezek a technológiák nemcsak növelik az ágazat profitját, hanem a környezetet is kímélik.