Slabéczi Ivett

Slabéczi Ivett

munkaügyi szakértő


Minőségirányítási és kommunikációs szakember, a Menedzser Praxis állandó szakértője.

 

Rendszeresen és kiemelt terjedelemben publikál a Menedzser Praxis havi megjelenésű nyomtatott és online kiadványaiban, termékeiben. Különösen széles tematikust kört átfogó publikációi kiterjednek a  logisztika, építőipar, munkahelyi kapcsolatrendszerek, szervezeti pszichológia, turisztika területeire.

 

Írásaiban, cikkeiben kiemelt figyelemmel és terjedelemben szemlézi az EKÁER-rendszer szabályozásának változásait és gyakorlatát, az építőipar és turisztika folyamatosan változó lehetőségeit, továbbá a munkahelyi pszichológia dinamikusan fejlődő módszertanának legújabb gyakorlatát.

 

A logisztikai ágazat közelmúltját meghatározó EKÁER és BIREG szabályait bemutató különszámunk szerzője.
 

  • Cikkeket és magyarázatokat ír
  • Irat- és szabályzatmintákat készít

Válogatott cikkei

Egy közelmúltban megjelent kormányrendelet jelentősen módosította a helyi földművesek földszerzésére vonatkozó jogszabályokat. A módosítás szerint csak szántó, legelő (gyep), illetve rét művelési ágban nyilvántartott földrészlet, vagy kizárólag ilyen, illetve ilyen mellett kivett művelési ágú alrészletet tartalmazó földrészlet megszerzése esetén nem gyakorolható az államot megillető elővásárlási jog.
Az alapanyagok drágulása mellett az aszály is negatív irányban befolyásolja az árakat: sok alföldi gazdaságban kétszeres ráfordítással a tavalyi terméshozam csupán felét takaríthatják be.